Til hovedinnhold

Bli med på Europas største entreprenørskapsfestival!

Nå har dere mulighet til å bli med på Gen-E som er Europas største entreprenørskapsfestival for ungdomsbedrifter og studentbedrifter.


Hva er Gen-E?

Gen-E er et tilbud til ungdomsbedrifter og studentbedrifter:

Gen-E er en «Virtual Expo» (online utstilling). Denne er åpen for absolutt alle ungdomsbedrifter og studentbedrifter i hele Europa. Her kan dere bygge en virtuell stand og delta i ulike online konkurranser (awards). Alt foregår på engelsk. De bedriftene som blir kåret til vinnere i de ulike konkurransene, blir invitert til Istanbul. Alle kostnader (transport, måltider, overnatting og sosiale aktiviteter) er dekket av arrangøren JA Europe og deres partnere. JA Europe er Ungt Entreprenørskap sin europeiske paraplyorganisasjon.

Gen-E er et fysisk event i Istanbul 11-14. juli 2023. Her konkurrerer de ungdomsbedriftene og studentbedriftene som har vunnet Beste Ungdomsbedrift/Beste Studentbedrift i sine land om å bli Europas Beste Ungdomsbedrift/Studentbedrift. I tillegg deltar de bedriftene som har vunnet i online konkurranser som «gjester».

Les mer på Gen-E nettsiden

Gen E 2023 Logo Dark

Hvordan delta?

Hva må dere gjøre for å delta? Hver enkelt elev må registrere en personlig profil. Deretter kan ungdomsbedriften registrere seg og bygge standen sin, og etter hvert kan dere delta i online konkurranser.

UE sosiale forhold bla

Hvorfor delta?

Hvorfor bør ungdomsbedriften deres registrere seg på Gen-E?

  • Ungdomsbedriften får mulighet til å vise seg fram i et europeisk marked.
  • Dere får får mulighet til å bygge nettverk med andre unge som driver ungdomsbedrift i andre land
  • Dere kan delta i ulike online konkurranser, og har dermed mulighet til å vinne billetter til en reise til Istanbul.